Vereniging van Eigenaren

Als VvE is het ook uw taak te zorgen voor het tijdig innen van de maandelijkse bijdragen. Dat kan u echter de nodige hoofdbrekens kosten. Met donpl hoeft u zich over het automatisch incasseren, met en zonder contract met uw bank, geen zorgen meer te maken. En ook de eenvoudige, gebruiksvriendelijke en kosteloze donpl ledenadministratie maakt uw VvE-werkzaamheden makkelijker.

Ledenadministratie helemaal naar uw wens

 

Een eenvoudige, gebruiksvriendelijke ledenadministratie; dat biedt donpl u. U kunt alle gegevens van uw VvE-leden invoeren, bijvoorbeeld hun rol binnen de VvE. Ook kunt u zelf informatievelden toevoegen. Het gebruik van de ledenadministratie is kosteloos.

Uw belangrijkste gegevens in beeld

 

Wanneer u het hoofdscherm van donpl opent, krijgt u direct een overzicht van uw belangrijkste gegevens. De verwachte inkomsten? De hoogte van de volgende incasso-opdracht? De VvE-leden die u als laatste opzocht? Dankzij de duidelijke grafische weergaven heeft u inzicht in alles.

Ook automatisch incasseren zónder contract

 

Als VvE kan het lastig zijn een contract voor automatisch incasseren (AIC) af te sluiten. Via een onafhankelijk beheerde Derdengeldenrekening van donpl kunt u, zonder gedoe, toch AIC inzetten. U stuurt vanuit donpl een machtigingsformulier, noteert de maandelijkse VvE-bijdrage en wij regelen de rest. U heeft geen omkijken meer naar het incasseren van de maandelijkse bijdragen én uw leden hoeven niet steeds opnieuw een overboeking te doen.

Zoveel gebruikers als u wenst

 

U heeft meerdere leden die een actieve rol spelen binnen uw VvE? En wilt graag dat zij allemaal met donpl kunnen werken? Geen punt: binnen donpl maakt u kosteloos een onbeperkt aantal gebruikers aan. U kunt iedere gebruiker eigen toegangsrechten geven en daarbij kiezen uit Beheer, Invoer/Beheer, Invoer of Alleen lezen. Voor donpl is geen training nodig. Iedereen kan er meteen mee aan de slag!

Heeft u nog vragen?

Veelgestelde vragen

Geïnteresseerd in donpl?

Start nu