Verenigingen

Veel verenigingen kunnen voor hun dagelijkse organisatie terugvallen op betrokken leden. Het actueel houden van uw ledenadministratie is echter vaak een zorg. Net als het innen van belangrijke financiën zoals contributies en inschrijfgelden. De donpl ledenadministratie is eenvoudig, gebruiksvriendelijk en kosteloos. En automatisch incasseren is, met of zonder contract met uw bank, geen struikelblok meer.

Ledenadministraties op maat

 

Eenvoudig en gebruiksvriendelijk; dat is de kern van de ledenadministratie. U kunt zelf informatievelden toevoegen. En via een krachtige zoekfunctie vindt u snel de gegevens die u zoekt. Gegevens overzetten naar Excel? Ook dat is zo gebeurd. E-mailen? Wanneer u het e-mailadres aanklikt, opent automatisch uw eigen e-mailprogramma en kunt u direct de mail versturen. Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van de donpl ledenadministratie.

 

Bepaal zelf het aantal gebruikers

 

Een groot team vrijwilligers? Binnen donpl maakt u zelf, kosteloos, het gewenste aantal gebruikers aan. Vervolgens kunt u ze eigen toegangsrechten geven: Beheer, Invoer/Beheer, Invoer of Alleen lezen. Dankzij de gebruiksvriendelijkheid van donpl kan iedere vrijwilliger er direct mee aan de slag. Training is overbodig!

 


Automatische incasso’s zorgeloos en veilig

 

Geen contract met uw bank? Via onze onafhankelijk beheerde Derdengeldenrekening kunt u tóch veilig automatisch incasseren (AIC). U zet de machtiging in donpl, wij regelen de incasso van de contributie of het inschrijfgeld. Heeft u wel zelf een AIC-contract met uw bank? Laat donpl het periodiek aanleveren van de actuele incassobatches volautomatisch voor u regelen.

 

Grip op inkomsten

 

Een vereniging kent vaak diverse geldstromen. Snel en makkelijk terugkerende contributies, inschrijfgelden voor toernooien en donaties van sympathisanten incasseren? U hoeft slechts eenmaal de bijdrage en machtiging in donpl te zetten; wij regelen de rest. Al uw inkomsten komen snel en foutloos binnen.

 


Helder totaaloverzicht

 

Open het hoofdscherm van donpl en u heeft meteen al uw belangrijke ledengegevens in beeld. De grafische weergaven zijn overzichtelijk. U weet direct uw ledenaantal, de verwachte inkomsten, de hoogte van de volgende incasso-opdracht en de laatst opgezochte leden.

 

Iedere betaling in beeld

 

Na iedere incassobatch brengt donpl de resultaten in kaart. U krijgt inzage in welke incasso’s geslaagd zijn en welke niet. Wilt u de gedane betalingen per lid weten? Deze selectie is in een handomdraai gemaakt. Betalingen die uw vereniging op een andere manier van uw leden heeft ontvangen, kunt u handmatig toevoegen. Zo blijft uw overzicht compleet en up to date.

 

Heeft u nog vragen?

Veelgestelde vragen

Geïnteresseerd in donpl?

Start nu