Goede doelen

Als fondsenwervende organisatie draagt u een grote verantwoordelijkheid. Het actueel houden van de donateursadministratie en het incasseren van donaties zijn essentiële taken. Beide kosten uw, meestal kleine, team vrijwilligers echter veel tijd en energie. De donpl donateursadministratie is eenvoudig, gebruiksvriendelijk en kosteloos. En ook naar het automatisch incasseren van donaties, met en zonder contract, heeft u geen omkijken meer.

Direct totaaloverzicht

 

Het hoofdscherm van donpl biedt u direct een totaaloverzicht van al uw belangrijke donateursgegevens. Grafische weergaven laten in één oogopslag het aantal donateurs zien, de verwachte inkomsten, de hoogte van de volgende incasso-opdracht en de laatst opgezochte donateurs.

Donateursadministratie op maat

 

De donateursadministratie is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Voeg zelf informatievelden toe en laat de slimme zoekfunctie snel die gegevens vinden die u zoekt. U kunt gegevens exporteren naar Excel. Tevens gaat e-mailen heel makkelijk: u klikt op het e-mailadres, uw eigen e-mailprogramma opent zich en u kunt de gewenste mail versturen. Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van de donpl donateursadministratie.

Ook automatisch incasseren zónder contract

 

Moeite om een contract voor automatisch incasseren (AIC) te krijgen? Via een Derdengeldenrekening kunt u toch terugkerende donaties ontvangen. U zet de toezegging en machtiging in donpl; wij regelen de volledige AIC. De donaties komen binnen op een onafhankelijk beheerde Derdengeldenrekening.

 

Zorgeloze automatische incasso’s

 

U hanteert automatische incasso’s? Maar het bij uw bank aanleveren van de juiste, actuele incassobatches kost u ieder keer opnieuw veel tijd en moeite? donpl regelt u het volautomatisch voor u. Het enige wat u hoeft te doen, is de toezegging en machtiging in donpl zetten. De rest doen wij.

 

Iedere donatie in beeld

 

donpl verwerkt het resultaat van iedere incassobatch; u kunt eenvoudig de geslaagde en niet-geslaagde incasso’s inzien. Per donateur krijgt u een overzicht van de gedane donaties. Donaties die op een andere manier zijn ontvangen, kunt u handmatig invoeren. Zo blijft het overzicht compleet en actueel.

 

 

Aantal gebruikers naar wens

 

Diverse vrijwilligers? Binnen donpl maakt u kosteloos een onbeperkt aantal gebruikers aan. U kunt iedere gebruiker eigen toegangsrechten geven: Beheer, Invoer/Beheer, Invoer of Alleen lezen. donpl is zó gebruiksvriendelijk en makkelijk; iedere vrijwilliger kan er direct mee aan de slag. Zonder training!

 

Heeft u nog vragen?

Veelgestelde vragen

Geïnteresseerd in donpl?

Start nu